Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Гречанюк Д$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Люльчак З. С. 
Сутність та практичне застосування концепцій сталого розвитку та зеленої економіки у промисловості України стосовно ресурсо- та енергозбереження [Електронний ресурс] / З. С. Люльчак, Д. О. Гречанюк // Економіка. Менеджмент. Підприємництво. - 2013. - № 25(1). - С. 7-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecmepi_2013_25(1)__3
Суттєва енергомісткість української економіки, невиправдано висока частка природного газу в енергетичному балансі, директиви і вимоги Європейського Союзу, а також ряду міжнародних організацій змушують впроваджувати зміни у економіці, передусім йде мова про її стабілізацію та сталий розвиток. Мета роботи - розглянути сутність економічних концепцій розвитку, зокрема сталого розвитку, коричневої, зеленої та синьої економіки. Проаналізувати передумови "озеленення" (екологізації) економіки України загалом та особливості "озеленення" окремих її галузей: житлово-комунального господарства, транспорту, енергетики, промисловості, сільського господарства, туризму, будівництва, лісового господарства та рибальства. Встановити необхідність реформування харчової промисловості України у зв'язку з її пріоритетністю, стратегічним значенням та можливостями споживання "зеленої" продукції сільського господарства. Використано методи теоретичного узагальнення та порівняння; факторного та системного аналізу. Запропоновано комплекс завдань та відповідних заходів екологізації харчової промисловості України. Досліджено наявні системи стандартів якості, які використовуються для забезпечення "озеленення" економіки країни та її продуктів, досвід одержання сертифікатів відповідності вітчизняними підприємствами харчової промисловості України. Встановлено та систематизовано групи ефектів від впровадження екологізації харчової промисловості України.
Попередній перегляд:   Завантажити - 126.235 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Гречанюк Д. О. 
Концепція життєвого циклу галузі у діяльності машинобудівних підприємств [Електронний ресурс] / Д. О. Гречанюк // Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Економіка. - 2013. - Вип. 1. - С. 71-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnuvgp_ekon_2013_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 140.581 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського